luky
+32 494 40 01 65

Zoekacties

 • Zoekactie naar Andy Peetermans(43) uit Heers

  18/08/2017

  Vermist sinds 14/8/2017, overleden teruggevonden

  Andy heeft zijn woning verlaten op maandag 14 augustus 2017 en er werd tot donderdag 17 augustus gezocht door Politie en Cel Vermiste Personen, echter zonder resultaat. Donderdagavond kregen we dan van de familie de vraag of ons team wou gaan zoeken. Na het bekijken van alle gegevens en de nodige berekeningen bleven er 2 mogelijke plaatsen over. De plaats die volgens de berekeningen op de eerste plaats stond werd dan ook eerst afgezocht. Op deze plaats werd reeds gezocht door de politie met speurhonden!!! We zijn onze zoekactie gestart om 8.30 en om 8.45 hebben we dan het levenloze lichaam van Andy aangetroffen. Namens ons team willen we dan ook ons oprecht medeleven betuigen aan de familie van Andy en hun veel sterkte toewensen in deze moeilijk periode.
 • Zoektocht Süsterseel Duitsland

  25 juli 2017

  Dorota Galuszka (29 jaar), vermist sinds 18/10/2016

  Sinds januari 2017 gaan we enkel zeer gericht zoeken. Tot nu toe zijn we 7 keer gaan zoeken en het resultaat kan niet uitblijven, we hopen dan ook deze vermissing positief af te sluiten. Het is een vrij complex dossier waardoor we weinig informatie mogen vrijgeven. De samenwerking tussen Politie (Duitsland en Nederland), Gemeente, familie en inwoners verloopt zeer vlot. Buiten de zoekacties gaan we regelmatig op gesprek om verdere details te bespreken.
 • Zoekactie naar Silke Paulussen

  15 januari 2017

  Vermist sinds 3/1/2017, gezond en wel teruggevonden.

  Bedankt Search And Rescue Dog Association-Luky, jullie zijn SUPER !!!

  Nu Silke toch al bijna 2 weken terug is wil ik via deze weg toch een paar mensen bedanken voor hun inzet en kennis. Toen Silke bijna 10 dagen weg was hebben we toevallig een goede tip gekregen. Nog toevalliger was het dat we in contact kwamen met Patrick De Cock van SARDA-LUKY. Na een gesprek met hem en de toestemming van de Politie zijn ze gaan zoeken met hun 2 Duitse Herders op een bepaalde locatie. Een dag later hadden we Silke terug. Meer details ga ik niet geven in het belang van het onderzoek maar ik wil via deze weg Patrick en Michele héél hartelijk bedanken voor hun medeleven en inzet en een dikke knuffel voor hun honden Luna en Kyryah XXX
alfabed metapontum Natuurvoer